Obhajoby disertačních prací

Aktuální

S předloženými disertačními pracemi je možné se seznámit na děkanátu Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, odd. pro vědu, výzkum a zahraniční styky, Technická 2, Praha 6 - Dejvice (přízemí, místnost č. 11).


Jméno a příjmení Mgr. Kyriaki-Maria Saiti - POLOKONTAKTNÍ FORMA OBHAJOBY
Téma disertace Blood Glucose Level Prediction for Type 1 Diabetes Mellitus: Ensemble Approaches Utilizing Direct and Iterated Methods for Multi-Step Forecasting
Studijní obor Kybernetika a robotika
Školitel Ing. Macaš Martin
Oponenti prof. Tatjana Welzer Družovec, University of Maribor
MUDr. Michal Krčma, Ph.D, I. interní klinika, LF Plzeň
,
Datum a místo 28. 01. 2025 od 9:30 hod.
v místnosti č. KN:E-112 Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, Karlovo náměstí 13, Praha 2
Zájemcům o vzdálenou účast z řad veřejnosti bude tato umožněna rovněž prostřednictvím připojení ke schůzce MS Teams po předchozím ohlášení na e-mailu rosicpe1@fel.cvut.cz nejpozději do 28.1.2025 do 9 hodin. Dotazy či připomínky ze stran veřejnosti (Čl. 4 bod 3) mohou být kladeny prostřednictvím emailové adresy předsedy komise: sara@fel.cvut.cz nejpozději do 28. 1. 2025 do 9 hodin.

Jméno a příjmení Ing. Tomáš Rouček - POLOKONTAKTNÍ FORMA OBHAJOBY
Téma disertace Autonomous learning for lifelong deployments of mobile robots
Studijní obor Informatika
Školitel doc. Ing. Tomáš Krajník, Ph.D.
Oponenti doc. RNDr. Chrpa Lukáš, PhD, CIIRC, ČVUT
prof. Dr. Francesco Amigoni, Politecnico di Milano
,
Datum a místo 04. 02. 2025 od 10:00 hod.
v místnosti č. KN:E-205 Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, Karlovo náměstí 13, Praha 2
Zájemcům o vzdálenou účast z řad veřejnosti bude tato umožněna rovněž prostřednictvím připojení ke schůzce MS Teams po předchozím ohlášení na e-mailu marsaka1@fel.cvut.cz nejpozději do 4.2.2025 do 9 hodin. Dotazy či připomínky ze stran veřejnosti (Čl. 4 bod 3) mohou být kladeny prostřednictvím emailové adresy předsedy komise: kroupa@fel.cvut.cz nejpozději do 4. 2. 2025 do 9 hodin.

Archív


Procesní portál Procesní diagramy

Za obsah odpovídá: RNDr. Patrik Mottl, Ph.D.