ČVUT - FEL - Akademický senát FEL - Zápisy z jednání
České vysoké učení technické Akademický senát FEL
Fakulta elektrotechnická

Zápis z 8. zasedání AS FEL - Příloha 1

Přijímací řízení pro akademický rok 2003/2004

Přihlášky ke studiu ve strukturovaném programu 2612 Elektrotechnika a informatika se přijímají na pedagogickém oddělení Fakulty elektrotechnické ČVUT do 31. března 2003. Přijímací řízení je společné pro prezenční i kombinovanou formu studia. Studenti ve strukturovaném programu nejprve absolvují studia bakalářská ukončená titulem "bakalář", následně pak studia magisterská ukončená titulem "inženýr", případně pak studia doktorská ukončená titulem "doktor".

Přijímací zkoušky se konají v týdnu od 9. 6. 2003 do 13. 6. 2003. Přijímací zkouška je písemná a obsahuje test z matematiky a test z fyziky z látky podle osnov gymnázií všeobecné větve. Test z matematiky představuje vyznačení správných odpovědí z nabídnutých odpovědí na 15 otázek. Tento test je ohodnocen maximálně 20 body. Test z fyziky představuje vyznačení správných odpovědí z nabídnutých odpovědí na 20 otázek. Test z fyziky je ohodnocen maximálně 20 body. Výsledné hodnocení uchazeče je součtem hodnocení testu z matematiky a hodnocení testu z fyziky.

Uchazečům, jejichž vysvědčení za jednotlivé ročníky střední školy, která jsou uvedena v přihlášce ke studiu, obsahují nejméně dvě známky z matematiky a nejméně dvě známky z fyziky a žádná ze známek z matematiky a fyziky není horší než 2, bude písemná přijímací zkouška prominuta. Pro stanovení pořadí uchazečů podle výsledného hodnocení jim bude přiděleno 20 bodů za test z matematiky a 20 bodů za test z fyziky.

Ke studiu na Fakultě elektrotechnické ČVUT budou přijímáni uchazeči v pořadí podle výsledků přijímací zkoušky v počtu do naplnění kapacity fakulty.

Přihlášky ke studiu v magisterském programu Elektrotechnika a informatika, doplněné bakalářským diplomem a výpisem absolvovaných předmětů, se přijímají na pedagogickém oddělení Fakulty elektrotechnické ČVUT do 31. března 2003. Uchazeči o tento typ studia budou přijímáni individuálně podle zvoleného inženýrského oboru a absolvovaných předmětů až do naplnění kapacity oboru.
Obory magisterského programu : Biomedicinské inženýrství, Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky, Elektronika, Kybernetika a měření, Silnoproudá elektrotechnika, Telekomunikace a radiotechnika, Výpočetní technika.

Děkan fakulty může vyhlásit během měsíce června 2003 mimořádný termín přijímací zkoušky pro další uchazeče o studium .

Schváleno AS FEL dne 15. 11. 2002.

Prof. Ing. Vladimír Kučera, DrSc.
děkan


Zpět na zápis z 8. zasedání

Návrhy a připomínky zasílejte prosím na níže uvedenou adresu
Editor: Josef Hlaváč
Kontakt: hlavacj2@fel.cvut.cz
Poslední změna:

Za obsah odpovídá: Ing. Jan Koller, Ph.D.