ČVUT - FEL - Akademický senát FEL - Zápisy z jednání
České vysoké učení technické Akademický senát FEL
Fakulta elektrotechnická

Zápis ze 7. zasedání AS FEL - Příloha 1


Vážený pan
Doc. Ing. Karel Malinský, CSc.
Předseda Akademického senátu FEL ČVUT
Zde


Vážený pane předsedo,

Akademický senát ČVUT na svém zasedání dne 25.9.2002 schválil usnesení o vyhlášení voleb kandidáta na rektora ČVUT. Usnesení stanovilo uzávěrku pro podání návrhů na pátek 18.10.2002 do 14 hodin.

Podle volebního a jednacího řádu AS ČVUT článek 4, odst. 1 "kandidáty pro hlasování o návrhu kandidáta na rektora předkládají Akademické senáty fakult nebo skupiny alespoň 50 členů akademické obce ČVUT. Akademické senáty fakult se mohou dohodnout na společném kandidátu."

Tímto dopisem bych Vás rád informoval, že se hodlám v letošním roce ucházet o kandidaturu na rektora ČVUT. Vzhledem k tomu, že podporu akademické obce vlastní fakulty, jejímž je akademický senát FEL ČVUT reprezentantem, považuji za velmi významnou, chtěl bych touto cestou požádat Akademický senát FEL ČVUT o možnost krátkého vystoupení na nejbližším zasedání AS, a v případě souhlasu AS FEL o předložení mé kandidatury ve smyslu volebního a jednacího řádu AS ČVUT. Jsem samozřejmě připraven zodpovědět dotazy členů AS FEL případně dalších členů akademické obce.

Pokud je mi známo, vnitřní předpisy FEL ČVUT neupravují způsob předkládání kandidátů Akademickým senátem fakulty předsedovi volební komise AS ČVUT. Prosím proto o sdělení, zda AS FEL či jeho předsednictvo požaduje předložení nějakých písemných materiálů, popř. jaké jsou požadavky AS FEL na prezentaci uchazeče o podporu kandidatury.

Děkuji předem za poskytnutí potřebných informací a poskytnutí možnosti vystoupení v AS FEL.

S přátelským pozdravem

V Praze dne 3.10.2002

 Prof. Ing. Václav Havlíček, CSc.
Katedra teorie obvodů FEL ČVUT

Co:Doc. Ing. Petr Kašpar, CSc. - předsedající AS FEL ČVUT

Dr. Ing. Jan Kyncl - předseda legislativní komise AS FEL ČVUT


Zpět na zápis ze 7. zasedání

Návrhy a připomínky zasílejte prosím na níže uvedenou adresu
Editor: Josef Hlaváč
Kontakt: hlavacj2@fel.cvut.cz
Poslední změna:

Za obsah odpovídá: Ing. Jan Koller, Ph.D.