Vzdělávací kurzy mezinárodní studentské organizace BEST

Rádi bychom vás informovali o možnosti vycestování do zahraničí v zimě 2012. Jedná se o vzdělávací kurzy mezinárodní studentské organizace BEST (Board of European Students of Technology) v délce trvání jednoho až dvou týdnů. Technické univerzity po celé Evropě pořádají tyto akce, které jsou orientovány jak na prohloubení znalostí vybrané problematiky, tak na tamější kulturu. Nedílnou součástí jsou i exkurze do profesionálních firem a poznávání dané lokality. Konkrétní seznam témat a zemí naleznete na http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp. Cena kurzu nepřesahuje 50 EUR (1245 Kč) a zahrnuje ubytování, stravu, veškeré exkurze i samotnou výuku.

Jako organizace BEST Prague působíme na ČVUT již třetím rokem pod záštitou Studentské unie. Budeme velmi rádi, když využijete této jedinečné nabídky smysluplně vycestovat za hranice, kterou se nám podařilo zajistit.

Pokud vás výše zmíněné zaujalo, přihlaste se na zvolený kurz nejpozději 2 hodiny před uzavírkou, tj. 14.10.2012, 23:00, protože servery bývají přetíženy. Pro úspěšné přihlášení budete vyzváni k sepsání motivačního dopisu v angličtině v délce max. jedné strany A4, kde budete prezentovat svůj zájem o kurz, potažmo destinaci.

V případě jakýchkoli otázek nás neváhejte kontaktovat, rádi vám pomůžeme na emailu prague@BEST.eu.org.

http://www.bestprague.cz/