EuroTeQ Gaming App Hackathon: Vymysli apku pro studenty a vyhraj 3D tiskárnu

Nedávno ustavená aliance šesti evropských univerzit EuroTeQ, jejíž je ČVUT součástí, pořádá hackathon k vývoji herní aplikace, která by umožňovala získávat zpětnou vazbu od studentů. Aplikace by měla obsahovat herní prvky a být natolik poutavá a zábavná, aby ji studenti intenzivně používali.

K účasti v hackathonu je potřeba vytvořit studentský tým o třech až pěti účastnících a zaregistrovat se do 7.6. zde: https://www.tue.nl/en/our-university/calendar-and-events/11-06-2021-euroteqgamingapphackathon/

Hackathon začne 11. června v 18.00 a soutěžící týmy budou mít 24 hodin na přípravu scénáře hry, která by všechny oslovené studenty bavila. V tuto chvíli nejde ani tak o programování ( i když taky trochu). Jde o to představit nápad v souladu se sloganem hackathonu: „Dare to make it fun!“ Cílovou skupinou pro herní aplikaci jsou studenti šesti významných technických univerzit. ČVUT, DTU, TalTech, TU/e, TUM a Ecole Polytechnique l'X. Hackathon prostřednictvím živého přenosu na platformách Twitch a Discord pořádá Eindhoven University of Technology.

A nezapomeňte: Každý člen vítězného týmu vyhraje 3D tiskárnu!