Mimořádná možnost studia v Singapuru

Uzávěrka přihlášek 31. 5. 2018

Vážení studenti,

otevřela se mimořádná možnost vyslat ještě ve školním roce 2018/19 několik nejlepších studentů na semestr na Nanyang Technological University v Singapuru.

Jedná se o špičkovou univerzitu, jsou v globalnim QS rankingu na 13 miste. V oborovem zebricku v kategorii elektrotechnika jsou na 6. místě. Jejich novy prezident ma cíl, aby 80 % absolventu melo zkusenost ze zamori. To, že jsou ochotni vzít několik studentů FEL i po uzávěrce přihlášek je pro nás čest a budeme vybírat jen výborné studenty, abychom si neudělali ostudu.

Jejich zimní semestr začíná již orientací od středy 8. srpna 2018. Letní semestr začne již orientací v úterý 10. ledna 2019.

Předměty si vybírejte zejména z magisterského programu EEE a z bakalářského programu EEE (mají čtyřletého bakaláře). Pro inspiraci možno použít i jejich tabulku ekvivalentních předmětů, na tyto předměty ale rozhodně není potřeba se omezovat. Vyjíždějící studenti mohou získat finanční podporu fakulty 12 000 Kč/měsíc.

Přihlášky budou otevřeny od 11. 5. do 31. 5. 2018 a hlásit se můžete v aplikaci mobility.cvut.cz, použijte login a heslo jako do KOSu. Najděte si kolo FEL – SG NTU, ZIMNÍ SEMESTR 2018 a založte si přihlášku. Motivační dopis pište v AJ. Přihlášku nezapomeňte odeslat.

Vaše přihláška bude následně schválena/neschválena studijním proděkanem fakulty. Pokud bude vaše přihláška schválena, můžete se účastnit výběrového řízení, o kterém budete následně informováni.